Marcel Comendant

marcelMarcel spiller på det karakteristiske hakkebræt (cimbalon), som minder om et klaver uden tangenter, og  som ses overalt i Østeuropa. Man slår direkte på strengene med særlige stikker i forskellige tykkelser og lyden er meget percusiv og energisk.
Marcel er født i Moldavien i 1980 i en musikerfamilie men bor nu i Slovakiet, hvor han er udøvende musiker og også underviser på konservatoriet.
Han er vokset op i en musikerfamilie og har vundet flere 1.priser  for sit spil på cimbalon. Han har optrådt på festivaler i  det meste af Europa og har optrådt adskillige gange i tjekkisk og slovakisk TV.
Han har spillet i Danmark  med Pacora  jazz trio, og høres derudover med Bashavel kvintet, Grzech Piotrowski World Orchestra, Vittorio Ghielmi Il suonar Parlante Orchestra og diverse kammerensembler.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.